Suojainlogistiikka

Osasto:

Kuvaus

Suojainlogistiikka

Tarjoamme suojainlogistiikkaa katkeamattomalla desinfektioketjulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme suojaimien pakkaamisen, kuljetuksen ja kaappien sekä automaattien täytön aina niin ettei suojaimet pääse saastumaan missään ketjun vaiheessa. Nyt kaappien ja automaattien pakkaamisesta ja täyttämisestä vastaa  Suomen Punainen Risti, jolla on vankka kokemus kriisitilanteissa toimimisesta, ja verkosto kattaa käytännössä koko Suomen. Etelä-Suomen alueella suojainlogistiikkaa hoitaa myös Vesimex Oy.

– Tehtaalla Äänekoivistossa koko henkilöstöllä on suojainpakko. Tehtaaseen ei ole pääsyä ilman asianmukaista suojautumista.

– Suojainlogistikot pakkaavat kaikki tuotteet säännöllisesti desinfioiduilla alueilla ylipaineistetussa tilassa ja henkilökohtaisesti suojautuneina.

– Toimitukset hoidetaan detektoidulla kuljetuksella jossa rahtiyhtiö tai täytöstä vastaava taho huolehtii kuljettajan suojautumisesta ja toimittaa tavaran suoraan määränpäähän ilman välipysähdyksiä tai rahtikeskuksia.

– Suojainlogistikot hoitavat kaappien ja automaattien asentamisen ja täytön asianmukaisesti suojautuneina.

Tällä kokonaisuudella pystytään varmistamaan suojainten turvallisuus alusta loppuun.

Laskemme logistiikka tarjoukset aina erikseen. Ole suoraan yhteydessä:

Christian Vesikko

044 244 8818
christian@vesimex.fi