Pyöreä sisä/puutarhakorinojatuoli – kerma

589,00  sis. alv 24%

Tuolin sallittu kuorma on 130 kg

Valitsemalla puutarhan korituolimme voit olla varma, että ostat tuotteen, joka tarjoaa sinulle täydellisen mukavuuden puutarhassa useiden vuosien ajan.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pyöreä puutarhan/sisätilojen korinojatuoli – kerma

Pajusta valmistettu korinojatuoli – täydellinen mukavuus puutarhassa ja kotona
Puutarhaasi tai olohuoneeseesi sijoitetusta pajutuolista tulee huonekalu, jota koko perhe rakastaa. Siinä voit rentoutua, ja saada voimaa ja energiaa.

Koostumus

Pajutuolin päärakenne (eli 1 ympyrä) tehtiin poikkileikkaukseltaan 10 mm teräksestä uurretusta tangosta, joka peitettiin 8 parilla pajutikkuja. Käärimme koko jutun juuttiteipillä.

Luonnolliset materiaalit

Yrityksemme motto on luonnonympäristöstä huolehtiminen. Siksi ripustuskorejamme valmistettaessa keskitymme perinteisiin kudontamenetelmiin ja luonnollisten ainesosien käyttöön. Paju on tehty nuorista pajun versoista ja se on luonnollista ja erittäin kestävää materiaalia. Se erottuu poikkeuksellisesta kestävyydestä mekaanisia vaurioita ja muuttuvia sääolosuhteita vastaan. Se on kevyt, joustava ja samalla erittäin esteettinen. Sen suurin etu on, että se on ympäristöystävällinen.

Velour tyyny

Täydellisen istumismukavuuden takaamiseksi varustimme seisovat pajutuolimme pehmeällä, miellyttävällä kosketustyynyllä. Se on tikattu ja päällystetty korkealaatuisella velouurikankaalla. Korkea kulutuskestävyys (100 000 Martindale-testisykliä) takaa istumamukavuuden useiden vuosien ajan. Velour hohtaa hellästi auringossa korostaen nojatuolin eleganttia ulkonäköä.

Lisätiedot

Mitat

149 × 155 × 180 cm

Koostumus

Teräksinen, uurrettu tanko, jonka poikkileikkaus on 10 mm, päällystetty 8 parilla pajutikkuja. Kokonaisuus on punottu juuttiteipillä.

Tyyny

Pehmeä, tikattu ja päällystetty laadukkaalla veluurikankaalla. Korkea kulutuskestävyys (100 000 Martindale-testisykliä).

Maksimikuormitus

130 kg

Takuu

24 kuukautta

Väri

Luonnollinen paju, tyynyn väri: kerma

Kiinnitys

Erittäin helppo. Sarja sisältää tarkat asennusohjeet.