Puutarhan soikea koririipputuoli pajusta-kerma

520,00  sis. alv 24%

Jos etsit puutarhaasi kalusteita, jotka luovat miellyttävän rauhoittuvan kulman ja samalla välität niiden tyylikkäästä ulkonäöstä, puutarhan koririipputuoli on täydellinen. Se sopii melkein jokaiseen puutarhaan, koska se perustuu vain luonnonmateriaaleihin. Pajuriipputuolien valmistuksessa kiinnitetään huomiota perinteisiin kudontamenetelmiin ja luonnon raaka-aineiden käyttöön.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Koostumus

Pajukorin päärakenne (eli 2 ympyrää) on valmistettu teräksestä, uurretusta tangosta, jonka poikkileikkaus on 10 mm ja joka on päällystetty luonnollisilla pajutangoilla. Käärimme koko jutun juuttiteipillä.

 

Luonnolliset materiaalit

Riippukorejamme valmistettaessa on keskitytty perinteisiin kudontamenetelmiin ja luonnollisten ainesosien käyttöön. Paju on tehty nuorista pajun versoista ja se on luonnollista ja erittäin kestävää materiaalia. Se erottuu poikkeuksellisesta kestävyydestä mekaanisia vaurioita ja muuttuvia sääolosuhteita vastaan. Se on kevyt, joustava ja samalla erittäin esteettinen. Sen suurin etu on, että se on ympäristöystävällinen.

 

Velour tyyny

Täydellisen istumismukavuuden takaamiseksi roikkuvat pajukorimme on varustettu pehmeällä, miellyttävällä kosketuspehmusteella. Se on tikattu ja päällystetty korkealaatuisella velouurikankaalla. Korkea kulutuskestävyys (100 000 Martindale-testisykliä) takaa istumamukavuuden useiden vuosien ajan. Velour hohtaa hellästi auringossa korostaen nojatuolin eleganttia ulkonäköä.

Lisätiedot

 

Mitat

125 x 85 cm

 

Istumasyvyys tyynyn kanssa

65 cm

 

Maksimikuormitus

 

130 kg

 

Väri

Luonnollinen paju, tyynyn väri: kerma