Ale!

Puutarhan riippuva nojatuoli rungolla – oliivi

Alkuperäinen hinta oli: 1 389,00 €.Nykyinen hinta on: 1 190,00 €. sis. alv 24%

Valitsemalla riipputuolin voit olla varma, että ostat tuotteen, joka tarjoaa sinulle täydellisen mukavuuden puutarhassa useiden vuosien ajan.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Runko ja istuinrakenne

Istuinrakenne ja runkoelementit on valmistettu öljytystä Siperian lehtikuusesta. Koska alistamme ne painekyllästykseen, se tuottaa poikkeuksellista kestävyyttä. Se on erittäin vahva puulaji, joka kestää mekaanisia vaurioita, sääolosuhteita ja sieni- tai homehyökkäyksiä. Lisäksi kyllästysprosessi tuo puusta esiin sen ainutlaatuisen, äärimmäisen jalon värin. Tämän ansiosta kehystetty puutarhariipputuoli harmonisoituu täydellisesti ympäröivän luonnon kanssa.

Nojatuolin runko on valmistettu Siperian lehtikuusta ja metallielementeistä. Tämä yhdistelmä antaa sille erittäin muodikkaan, modernin ilmeen. Teräselementit on kuumataivutettu ja niiden pinta on pulverimaalattu. Tämä maalaustekniikka tarjoaa niille poikkeuksellisen kestävyyden ja sääolosuhteiden aiheuttaman korroosionkestävyyden. Tämän ansiosta voit olla varma, että puutarhariipputuoli näyttää uudelta myös monien puutarhavuosien jälkeen, eikä maali irtoa.

 

Verhoilu

Täydellistä istumamukavuutta täydentää pehmeä, täydellisesti muotoiltu tyyny. Laadukas veluuri on vedenpitävä ja helppohoitoinen. Lisäksi se on erittäin miellyttävä koskettaa ja samalla hohtaa kauniisti auringossa. Tämä kangas on erittäin kestävä hankausta ja auringonvaloa vastaan. Tyylikäs veluuri-istuin harmonisoituu täydellisesti jalopuun ja metallin kanssa. Jos tyyny on likaantunut, voit helposti ja nopeasti poistaa sen puhdistusta varten.

Lisätiedot

 

Mitat

149 × 155 × 180 cm

 

Maksimikuormitus

 

150 kg

 

Takuu

24 kuukautta

Väri

 

Oliivi

 

Kiinnitys

 

Erittäin helppo. Sarja sisältää tarkat asennusohjeet.

Paino

60 kg