Ale!

Puutarhan riippuva nojatuoli rungolla – beige

1 190,00  sis. alv 24%

Tuolin sallittu kuorma on 150 kg

Valitsemalla puutarhan riipputuolimme voit olla varma, että ostat tuotteen, joka tarjoaa sinulle täydellisen mukavuuden puutarhassa useiden vuosien ajan.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Puutarhaan riippuva nojatuoli rungolla – beige

Runko ja istuinrakenne

Istuinrakenne ja runkoelementit on valmistettu öljytystä Siperian lehtikuusesta. Koska alistamme ne painekyllästykseen, se tuottaa poikkeuksellista kestävyyttä.

Se on erittäin vahva puulaji, joka kestää mekaanisia vaurioita, sääolosuhteita ja sieni- tai homehyökkäyksiä. Lisäksi kyllästysprosessi tuo puusta esiin sen ainutlaatuisen, äärimmäisen jalon värin. Tämän ansiosta nojatuoli harmonisoituu täydellisesti ympäröivän luonnon kanssa.

Nojatuolin runko on valmistettu Siperian lehtikuusesta ja metallielementeistä. Tämä yhdistelmä antaa sille erittäin muodikkaan, modernin ilmeen.

Teräselementit on kuumataivutettu ja niiden pinta jauhemaalattu sähköstaattisella menetelmällä ammattimaisella mustalla väriaineella 7XT. Tämä maalaustekniikka tarjoaa tuolirakenteelle poikkeuksellisen kestävyyden ja sääolosuhteiden aiheuttaman korroosionkestävyyden. Tämän ansiosta voit olla varma, että puutarhariipputuoli näyttää uudelta myös monien puutarhavuosien jälkeen, eikä maali irtoa.

Verhoilu

Täydellistä istumamukavuutta täydentää pehmeä, täydellisesti muotoiltu tyyny. Laadukas veluuri on vedenpitävä ja helppohoitoinen. Lisäksi se on erittäin miellyttävä koskettaa ja samalla hohtaa kauniisti auringossa.

Puutarhatuolin kangas on erittäin kestävää hankausta ja auringonvaloa. Tyylikäs veluuri-istuin harmonisoituu täydellisesti jalopuun ja metallin kanssa. Jos tyyny on likaantunut, voit helposti ja nopeasti poistaa sen puhdistusta varten.

 

Riippuvan puutarhatuolin tekniset tiedot:
– Nojatuolin mitat ovat: pituus: 149 cm, leveys: 155 cm, korkeus: 180 cm.
– Tuolin enimmäiskuorma on 150 kg.
– Nojatuolin väri: beige.
– 24 kuukauden takuu
– Siperian lehtikuusipuusta ja jauhemaalatusta teräksestä valmistettu teline.
– Nojatuolille on ominaista korkea kestävyys ja kestävyys muuttuville sääolosuhteille. Verhoilu on valmistettu korkealaatuisimmasta vedenpitävästä Fancy 2S -veluurista.
– Erittäin helppo koota.

Tämä puutarhan riipputuoli on saatavana myös vihreänä ja punaisena.

Mitkä ovat riippuvien puutarhatuolien edut?

Rungossa olevalla puutarhanojatuolilla on vain yksi tehtävä – tarjota sinulle täydellistä rentoutumista ja mukavuuden tunnetta. Nojatuolissamme unohdat koko maailman ja lepäät arjen stressistä ja arjen ponnisteluista kevyesti keinuttaen.

Riippuva puutarhanojatuoli antaa sinulle paljon mahdollisuuksia rentoutua ulkona. Koe rentoutumishetki kirjan, musiikin parissa tai vain ympäröivän puutarhan hiljaisuudessa ja äänissä. Nauti ajasta perheesi kanssa tai ota päiväunet päivällisen jälkeen.

Puutarhaan riippuva nojatuoli mahdollistaa keinumisen erittäin rentouttavasti ja turvallisesti ja siinä vietetty aika kuluu erittäin miellyttävästi.

Jos olet kiireinen ja kiireinen, tämä riipputuoli on loistava tilaisuus löytää hetki itsellesi ja uudistaa voimasi. Riipputuolia voivat käyttää menestyksekkäästi sekä lapset että aikuiset.

Jotta riippuva puutarhakeinutuoli voisi täyttää tehtävänsä kunnolla, kannattaa kiinnittää huomiota rakenteen yksityiskohtiin. Nojatuoleissamme käytetyt materiaalit ovat ekologisia, miellyttäviä koskettaa ja kauniita.

Puinen riippuva puutarhanojatuolimme valloittaa sinut yksinkertaisella kauneudellaan ja eleganssillaan.

Voiko puutarhan riipputuoleja käyttää kotona?

Tietysti! Puutarhatuolin asettaminen paikalleen on hyvä idea, jos tila sallii. Näin voit helposti siirtää lomalta ja kesäajasta muistamasi rentoutumisen ja nautinnon kuukausiin, jolloin sää ei enää salli hengailla ilmassa. Korkean työn laadun ja yksityiskohtiin huomioimisen ansiosta puutarhanojatuolimme voidaan sijoittaa jopa olohuoneeseen, eivätkä ne missään tapauksessa pilaa sisustusta. Päinvastoin. Jos ympäröit ne kauniilla kasveilla, saat viehättävän paikan rentoutua kodin sisustuksen lämmössä.

Lisätiedot

Paino

60 kg