Puutarhan riippumatto rungolla max – sininen raidoilla

749,00  sis. alv 24%

Puutarhariippumatto kehyksellä on loistava järjestelyelementti mihin tahansa puutarhaan, terassille tai parvekkeelle. Se tekee vaikutuksen tyylikkäällä ja omaperäisellä ulkonäöllään, jossa yhdistyy moderni muotoilu luonnonmateriaaleihin. Sen suurena etuna on, että voit nauttia huolettomasta keinumisesta, vaikka sinulla ei olisikaan tukipuita tai muita mahdollisuuksia kiinnittää puutarhaan riippumattoa. Lisäksi voit pystyttää riippumaton kotisi runkoon.

 

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Teline

Riippumaton runko on valmistettu mäntypuusta, joka on antiallerginen ja jolla on poikkeuksellinen kestävyys ja taivutuslujuus. Se on liimattu kerroksittain antiallergisella polyuretaaniliimalla. Teemme puun painekyllästyksen, joka antaa sille lisäsuojaa haitallisten sääolosuhteiden vaikutuksilta sekä homeelta ja sieniltä.

Istuin:

Riippumatossa oleva istuin on valmistettu pellavakankaasta, jolla on korkea hankausluokka. Se ei ole vain miellyttävä iholle, vaan kestää myös venymistä ja UV-säteitä.

Design:

Rungollinen puutarhariippumatto tekee vaikutuksen alkuperäisellä muotoilullaan, jossa yhdistyy moderni muoto luonnonmateriaaleihin. Kauniin, luonnollisen värinsä ansiosta se on kaunis koriste jokaiselle terassille, parvekkeelle ja puutarhaan. Se sopii täydellisesti myös olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

 

Lisätiedot

Runko

Mänty, painekyllästetty, puu liimattu kerroksittain polyuretaaniliimoilla

Riippumatto

pellavakangas korkealla kulutusluokalla, monivärinen, sininen/musta/valkoinen

Mitat

Avattuna 420 x 142 x 164 cm

Kankaan leveys tuen kanssa 140 x 240 cm

Paino 35 kg

 

Takuu

24 kuukautta