Puutarhan puinen riippunojatuoli rungolla-ekru

980,00  sis. alv 24%

Puinen riipputuoli valmistetaan kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Suunnittelusta tuotantoon riipputuolimme on luotu käyttäjän tarpeita ajatellen ja luontoa kunnioittaen. Niiden tuottamiseen käytetty puu on peräisin metsistä, joita hoidetaan luonnon ekosysteemiä suojelemalla. Sillä on kestävän metsänhoidon FSC-sertifikaatti. Tämä ainutlaatuinen riipputuoli tekee vaikutuksen ainutlaatuisella muotoilullaan ja on kaunis koriste jokaiseen puutarhaan, terassille tai huvimajaan.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vakaa, kestävä rakenne

Laadukkaasta kuusipuusta valmistettu, kerroksittain liimattu vankka rakenne on erittäin kestävä ja samalla kevyt. Pidentääksemme puun käyttöikää se on kyllästetty. Kyllästys tuo esiin puun kauniin, luonnollisen värin ja samalla lisää sen kestävyyttä. Tämän ansiosta puinen riipputuolimme kestää sääolosuhteita, hometta ja sieniä.

 

Mukava tyyny takaa täydellisen istumamukavuuden

Nojatuoli on varustettu pehmeällä, täydellisesti profiloidulla tyynyllä. Se on erittäin miellyttävä koskettaa ja tarjoaa täydellisen istumamukavuuden. Sen valmistuksessa on käytetty korkealaatuista polyesteriä. Se on erittäin kestävä, hankausta ja auringonvaloa kestävä. Lisäksi se ei ime vettä, on helppo puhdistaa, ei veny tai kutistu. Tämän ansiosta voit olla varma, että tyyny palvelee sinua monta vuotta säilyttäen samalla esteettisen ulkonäön.

Lisätiedot

 

Mitat

120 x 120 cm

Jalustan mitat

kokonaiskorkeus: 183 cm, pohjan leveys: 230 cm, pohjan syvyys: 130 cm, ripustuskorkeus: 175 cm

Istumasyvyys tyynyn kanssa

45 cm

Maksimikuormitus

120 kg

Materiaali

kerroksittain liimattu kuusipuu, kyllästetty, FSC-sertifioitu

tyyny laadukasta polyesteriä, joka kestää hankausta, UV-säteitä ja muita mekaanisia vaurioita

Takuu

24 kuukautta

Väri

Luonnollinen kuusi, tyynyn väri: Ekru

Kiinnitys

Erittäin helppo. Sarja sisältää tarkat asennusohjeet.