Puutarhan huonekalusetti Royal 3

780,00  sis. alv 24%

Etsitkö kauniita ja tyylikkäitä puutarhakalusteita klassiseen tyyliin? Royal-puutarhasetin avulla voit mukavasti rentoutua ja viettää ateriaa läheistesi kanssa ulkona. Huonekalut valmistettiin lepän ja alumiinin yhdistelmästä ja suojattiin kunnolla sään oikuilta. Puu kyllästettiin kahdesti ja alumiinielementit suojattiin jauhemaalauksella korroosionestomaalilla. Royal-setti on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka arvostavat tyylin yksinkertaisuutta, eleganssia, huonekalujen mukavuutta sekä tuotteen korkeinta laatua ja kestävyyttä. Penkkien ja tuolien istuimet ovat kevyesti profiloituja, mikä tekee niistä erittäin mukavia.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Royal 3 -puutarhakalusteet – mukana:
pöytä
kaksi penkkiä käsinojilla

Ajatonta eleganssia ja tyyliä

Royal-kokoelman puutarhakalusteet antavat sinulle mahdollisuuden luoda tyylikkään ja mukavan paikan ulkoilmatapaamisiin läheistesi kanssa. Niille on ominaista ajaton eleganssi ja tarkka työstö, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin. Niiden kevyesti muotoillut istuimet tarjoavat erinomaisen istumamukavuuden.

Kalusteet on valmistettu leppäpuusta ja alumiinista. Lepälle on ominaista poikkeuksellinen kestävyys ja säänkestävyys. Lisäsuojaa varten se on kyllästetty kahdesti. Alumiinielementit on kiinnitetty korroosionestomaalilla jauhemaalausprosessissa.

Lisätiedot

 

Tyyli

 

Klassinen

 

Sarjan koostumus

pöytä
kaksi penkkiä käsinojilla

Materiaali

Leppä + alumiini, pulverimaalattu korroosionestomaalilla

Takuu

24 kuukautta