Puinen leikkimökki Ville

491,00  sis. alv 24%

Yhdistämällä lasten ja vanhempien toiveet, voit luoda omaan puutarhaasi persoonallisen, ainutlaatuisen leikkipaikan.

Ajattele lastesi huoletonta hauskanpitoa tarkkaavaisen silmäsi alla kellonajasta riippumatta. Vakuutamme teille, että tälläinen mökki ei kyllästytä lapsiasi pitkään aikaan…

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vastataksemme asiakkaidemme odotuksiin olemme verkkokaupassamme laatineet runsaan tarjouksen, joka on omistettu paitsi aikuisille, myös lapsille. Saatavilla olevasta valikoimasta löydät erityisesti perheen pienimmille suunniteltuja rakennuksia, joiden joukossa sinua odottaa muun muassa Ville- puinen leikkimökki lapsille. Tarjotulla mallilla, kuten muillakin, on vuoden takuu, joka yhdessä asiakkaidemme lukuisten myönteisten mielipiteiden kanssa on paras vahvistus ehdotetun talon korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Leikkimökki Ville on ehdottomasti loistava idea lapselle lahjaksi. Miksi?

Talo on suunniteltu lapsille 1-vuotiaasta alkaen – tämän ansiosta käytännössä kaikki perheesi jäsenet voivat leikkiä siinä. Siellä on varmasti tilaa myös aikuisille.
Rakenne on varustettu ovella ja kahdella kiinteällä ikkunalla, jotka täytimme kestävällä läpinäkyvällä pleksikerroksella. Ikkunan alla on myös kukkaruukku, joka ei vain luo kodikasta tunnelmaa, vaan antaa lapsille mahdollisuuden oppia hoitamaan kasveja jo pienestä pitäen.

Mitä kannattaa tietää puisesta leikkimökki Villestä?

Kaikki verkkokaupassamme saatavilla olevat puiset lasten leikkimökit, mukaan lukien Ville-malli, on valmistettu puusta. Tässä tapauksessa se on höylätty mänty, joka on lisäksi kiinnitetty kyllästyksellä painekammioihin. Rakenne mahdollistaa:

 • kestävyys,
 • haalistumisen vastus,
 • takaa turvallisen ja mukavan ulkokäytön useiden vuosien ajan.
 • Tiedämme, kuinka tärkeää lasten leikkimökki Villen kestävyys on –  rakenne antaa heille mahdollisuuden leikkiä joka päivä vuosia. Siksi olemme käyttäneet kyllästysainetta, joka ei vain suojaa väriä haalistumista, vaan myös suojaa materiaalia sienten tai hyönteisten haitallisilta vaikutuksilta. Ja kaikki tämä säilyttäen lasten maksimaalisen turvallisuuden:
 • kyllästysaine perustui kupariin myrkyllisten kromiyhdisteiden sijaan,
 • kyllästysaine ei reagoi useimpien markkinoilla olevien puumaalien kanssa.
 • Ville-mökin mitat:
  – pohja 1,26 m x 1,60 m
  – minimikorkeus 1,15 m
  – enimmäiskorkeus 1,58 m
  – Mökkilaatikon mitat – 166cm x 122cm x 52 cm

Paino – 161 kg

Yhden käyttäjän maksimipaino 50 kg, maksimikuorma 150 kg

Turvallista ja hauskaa

Lasten leikkimökki Villen prioriteettina on lapsesi turvallisuus. Siksi käytämme rakenteiden valmistuksessa vain huolella valittuja ja kestäviä materiaaleja ja kaikkien elementtien valmistusprosessin aikana huolehdimme jokaisesta, pienimmistäkin yksityiskohdista. Tämän seurauksena jokainen verkkokaupassamme saatavilla oleva mökki:

Tuote on testattu TÜV Rheinlandissa, täyttää EN71 turvallisuusstandardit
Ajattelemalla lapsesi turvallisuutta ja varmistamalla, että valmis rakenne täyttää vaativimpienkin asiakkaiden odotukset, emme voineet unohtaa hauskaa – loppujen lopuksi päätät ostaa puisen leikkimökki Villen hänelle. lapsille. Ehdotetun mallin avulla luot omaan puutarhaasi ainutlaatuisen leikkipaikan, joka antaa lapsille mahdollisuuden siirtyä fantasiamaailmaan aina kun siltä tuntuu ja kodin budjettia rasittamatta

Tilatun puutarhamökin kokoamiseksi sinun tarvitsee vain liittää kaikki moduulit yhteen. Haluamme tehdä asennuksesta sinulle mahdollisimman helpon, minkä vuoksi saat meiltä ohjeet, jotka opastavat sinua askel askeleelta koko prosessin läpi. Toimitamme tilaukseen myös:

 • ruuvit,
 • kattohuopa.
 • Kokoamisen jälkeen rakenteen voi vapaasti viimeistellä tai maalata – rajana on vain sinun ja lapsesi mielikuvitus.