Puinen leikkimökki Quick – ilman liukumäkeä

799,00  sis. alv 24%

Yhdistämällä lasten ja vanhempien toiveet, voit luoda omaan puutarhaasi persoonallisen, ainutlaatuisen leikkipaikan.

Ajattele lasten huoletonta hauskanpitoa tarkkaavaisen silmäsi alla kellonajasta riippumatta. Vakuutamme teille, että tämä mökki kiinnostaa lapsiasi pitkän aikaa.

Tämä tuote ei sisällä liukumäkeä.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ilman liukumäkeä myytävä puinen lasten leikkimökki Quick on luotu erityisesti lasten tarpeisiin. Rakennus mahdollistaa perheen pienimmille yksityisen, aikuisten saavuttamattoman paikan, jossa mielikuvituksella ei ole rajoja ja fantasiat toteutuvat.

Yrityksemme valmistama rakenne on ainutlaatuinen yhdistelmä hauskaa ja turvallisuutta.
Rakennusta luotaessa huolehdimme kaikista pienimmistäkin yksityiskohdista varmistaaksemme, että valmis tuote vastaa lasten ja heidän ikätovereidensa lisäksi myös vanhempien odotuksia.
Talon valmistukseen käytimme höylättyä mäntyä, jonka lisäksi varmistimme painekylläsyksellä ja kromittomalla kyllästyksellä.

Tuote on testattu TÜV Rheinlandissa, täyttää EN71 turvallisuusstandardit
Tämä on paras vahvistus luonnonmateriaalista valmistettujen rakenteiden turvallisuudesta. Huolehdimme myös siitä, että sen käyttö on lapsille mukavaa ja hauskaa. Siksi tarjottu mökki sisältää:

  • ovi,
  • 3 kiinteää ikkunaa, jotka on täytetty läpinäkyvällä ja lapsiturvallisella pleksilevyllä, joka kestää rikkoutumisen,
  • tikkaat,
  • lattia.

Luonne ja kestävyys vahvistetaan yhden vuoden valmistajan takuulla

Varmistaaksemme tarjolla olevan puisen lasten leikkimökin Quick ilman liukumäkeä korkean laadun, tarkkuuden ja kestävyyden, tarjoamme sille vuoden takuun. Miten varmistimme, että se palvelee pikkuistasi poikkeuksetta monta vuotta?

Yli 3-vuotiaille lapsille sopiva rakenne on kyllästetty lapsille turvallisella valmisteella, joka ei reagoi useimpien puumaalien kanssa.
Kyllästys tapahtuu painekammioissa 7 ilmakehän paineessa, minkä ansiosta talo on tehokkaasti suojattu sieniä ja hyönteisiä vastaan, jotka voivat hyökätä puuhun. Lisäksi sen väri on suojattu haalistumista vastaan.
Lasten Quick-puutarhamökin valmistuksessa käytimme luonnonmateriaalia, jolla on ainutlaatuinen rakenne, mikä tekee jokaisesta saatavilla olevasta rakenteesta ainutlaatuisen.

Lisätiedot

Suurin käyttäjän paino/enimmäiskuorma    50kg/150kg    3-vuotiaasta ylöspäin

Lavan korkeus maanpinnasta                           80cm

Ulkomitat                                                              175cm x 226cm x 250,5 cm

Paino                                                                      343kg

Takuu                                                                     1 vuosi