Puinen leikkimökki Martin

641,00  sis. alv 24%

Yhdistämällä lasten ja vanhempien toiveet, voit luoda omaan puutarhaasi persoonallisen, ainutlaatuisen leikkipaikan.

Ajattele lasten huoletonta hauskanpitoa tarkkaavaisen silmäsi alla kellonajasta riippumatta. Vakuutamme teille, että tälläinen mökki ei kyllästytä lapsiasi pitkään aikaan…

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Anna lapsellesi paikka, jossa hän voi siirtyä fantasioiden maailmaan tilaamalla leikkimökki Martin verkkokaupastamme. Rakenne:

Tuote on testattu TÜV Rheinlandissa, täyttää EN71 turvallisuusstandardit
Lisäksi mökkiin kuuluu:

  • ovi,
  • lattia, joka eristää sen maasta.
  • 3 kiinteää ikkunaa täytettynä läpinäkyvällä pleksilevyllä.
  • Tuotteemme on yhdistelmä lasten turvallisuutta ja maksimaalista vapautta, jota tarvitaan hauskanpitoon. Projekti on luotu erityisesti perheen nuorimpien tarpeisiin, minkä ansiosta se vetoaa varmasti jokaiseen 1-vuotiaaseen. Tarjottua mallia suositellaan:puutarhoille, ulkona.

Martin puisella lasten leikkimökillä voit luoda persoonallisen ja ainutlaatuisen leikkimaailman, johon lapsesi ei kyllästy pitkään aikaan.

Talon mukana tulee 5m2 kattohuopaa, jonka avulla voit peittää katon kokonaan.

Paljon hauskaa kotipuutarhassa, jossa on puinen leikkimökki lapsille

Kuten nimestä voi päätellä, lasten Martin puinen leikkimökki on valmistettu luonnonmateriaalista. Tämän ansiosta jokainen sen fragmentti on ainutlaatuinen, ja siten – kahta samanlaista rakennusta ei ole. Jokaisella saatavilla olevalla tuotteella on ainutlaatuinen muoto ja väri, mikä johtuu puun ainutlaatuisella rengasjärjestelyllä ja rakenteella. Talon valmistukseen käytimme mäntyä, joka erottuu korkeasta hartsipitoisuudesta. Jos huomaat ns. suolakukintoa, poista ne hieman kostutetulla liinalla ja olet valmis!

Kun valitset puisen Martin-leikkimökin , sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisvaikeuksista. Rakenteemme on suunniteltu siten, että voit koota ne itse tai lapsesi avulla ilman pienintäkään vaivaa. Mitä se tarkoittaa? Tarjotun mallin modulaarinen rakenne tarkoittaa, että sinun ei tarvitse liittää suurempia elementtejä, kuten levyjä – nämä osat muodostavat kokonaisuuden, joten sinun tarvitsee vain liittää jokainen mukana tuleva moduuli. Takaamme, että se on hauskaa koko perheelle! Lisäksi saat meiltä:

  • selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinut kokoonpanon läpi vaihe vaiheelta,
  • kattohuopa,
  • ruuvit.
  • Rakenteen kokoamisen jälkeen päätät minkä värin lapsesi unelmatalo saa – voit vapaasti maalata ja viimeistellä sen.

Miten huolehdimme lasten Martin leikkimökin kestävyydestä?

Laadun suhteen emme hyväksy kompromisseja, minkä vuoksi verkkokaupassamme tarjoamme tuotannostamme rakenteita, jotka pysyvät lapsesi mukana vuosia ja ehkä jopa palvelevat seuraavia sukupolvia. Tätä tarkoitusta varten käytimme kyllästettyä höylättyä mäntyä puutarhan tai pihan rakenteen luomiseen. Martin leikkimökin kestävyyden salaisuus on kyllästäminen kromittomalla aineella, joka ei reagoi useimpien saatavilla olevien puunmaalausaineiden kanssa.

Itse prosessi tapahtuu painekammioissa, jopa 7 ilmakehän paineessa! Tämän ansiosta rakenteen kestävyys täyttää varmasti vaativimpienkin asiakkaiden odotukset. Käytetty kyllästys:

tunkeutuu syvälle puurakenteeseen ja suojaa materiaalia sieniltä ja hyönteisiltä sekä värin haalistumista.
suojaa taloa haitallisilta sääolosuhteilta.
Jos sait mökin, joka on kostea, vihreä tai jossa on pieniä täpliä, älä huoli – tämä ei ole vika, vaan vain todiste oikein suoritetusta kyllästyksestä, jonka aikana aine reagoi hartsin kanssa saostaen suolaa. Huolellinen puunsuojausprosessi takaa ulkotalon turvallisen ja pitkäaikaisen käytön.