Puinen leikkimökki Hubert lapsille – yhdellä pitkällä liukumäellä

979,00  sis. alv 24%

Yhdistämällä lasten ja vanhempien toiveet, voit luoda omaan puutarhaasi persoonallisen, ainutlaatuisen leikkipaikan.

Tasot, hiekkalaatikko ja valloittamaton tukikohta Hubert tarjoaa hauskaa monella tasolla!

Mökissä on yksi pitkä liukumäki! Liukumäen värivaihtoehdot 220cm:      – punainen, tummanvihreä, vaaleanvihreä, sininen, keltainen ja vaaleansininen

 

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hubert-leikkimökin voit järjestää puutarhassa siten, että lapsille on turvallinen paikka levätä ja leikkiä. Malli, jossa on 1 pitkä liukumäki, on vaikuttavan näköinen. Halutessasi voit maalata sen millä tahansa värillä ja sulauttaa siten vielä paremmin ympäristöön.

Hubert puinen leikkimökki on täysin turvallinen lapsille, koska:

Tuote on testattu TÜV Rheinlandissa, täyttää EN71 turvallisuusstandardit
Se tehtiin todistetuista lähteistä peräisin olevista materiaaleista,
Raaka-aineen suojaamiseen käytettiin kromitonta kyllästystä.

Mökin tärkeimmät edut ovat:

 • joustavuus,
 • vakaus,
 • kestää sääolosuhteita,
 • kokoamisen helppous,
 • hyvä hinta.

Leikkimökki Hubert – malli, joka on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista

Tiedämme kuinka tärkeää lapsesi turvallisuus on sinulle, minkä vuoksi käytämme puisen Hubert-leikkimökin  luomisessa vain materiaaleja, jotka eivät vahingoita terveyttäsi.

Sertifioidun puun kyllästämiseen käytimme Wolmanit CX-8WB -ainetta. Se on kromiton, joten se on täysin turvallinen lapsille. Kyllästyksen tehtävänä on suojata puutarhataloa puuta vastaan ​​hyökkääviltä hyönteisiltä. Aine suojaa myös sienten kehittymiseltä. Kyllästys antaa talolle vihertävän sävyn. Voit maalata sen, jos haluat. Käytä tähän tarkoitukseen laadukasta, hyvin peittävää puulle tarkoitettua maalia. Ennen kuin aloitat maalaamisen, lue emulsion valmistajan ohjeet, jotta alusta voidaan valmistaa hyvin ja nauttia pitkäkestoisesta väristä paljon pidempään.

Leikkimöki Robertin asennus yhdellä liukumäellä

Puutarhamökin kokoaminen lapsille ei ole sinulle vaikeaa. Sinun tarvitsee vain tutustua toimittamiimme ohjeisiin. Kokoamista helpottaa se, että suurin osa elementeistä tulee sinulle kokonaisina ja sinun tehtäväsi on vain yhdistää ne.

Kun talo on koottu, on aika maalata. Muista:

 • Mäntypuulle on ominaista korkea hartsipitoisuus, minkä vuoksi talon pintaan voi ilmestyä suolakukintoa.
 • Voit poistaa kukinnon kostealla liinalla, mutta se ei ole välttämätöntä.
 • Tällaiset merkit puussa eivät todista sen puutteita, päinvastoin – ne ovat todiste hyvin suoritetusta kyllästyksestä.

Puutarhamökin Hubert toimitus

Toimitamme puutarhamökin lapsille laatikkolavalla, mikä takaa turvallisen kuljetuksen. Rakennus on modulaarinen, joten osa elementeistä kootaan valmiiksi, esim.

– seinät

– Ovi,

– ikkunat,
– rajat

Tämä säästää paljon aikaa. Lattia suunnitellaan kokoamista varten. Meiltä saat sen kokoamiseen tarvittavat elementit. Toimituksessa on myös musta kattohuopa, tikkaat, liukumäki ja ruuvit. Talon vakaaseen kiinnitykseen käytät meiltä ostettavia ankkureita.

Mökin mitat ovat:

– Pohjan pituus ulkoreunaa pitkin – 226,5 cm

– Pohjan leveys – 176 cm
– Korkeus 272 cm
– Laatikon mitat – 189 x 122 x 56 cm

– Paino – 376 kg

Tämä leikkimökin koko on takuu, että se mahtuu myös pienempiin puutarhoihin. Mökin paino on 376 kiloa. Mallin samanaikainen kuorma ei saa ylittää 150 kg, kun taas yhden käyttäjän paino ei saa ylittää 50 kg.

Hubert-puutarhamökin edut

Hubert -leikkimökki on suunniteltu vähintään kolmevuotiaille lapsille, mutta myös vanhemmat lapset pitävät siitä. Mallin kiistaton etu on kaksi kerrosta, joita lapsi voi käyttää millä tahansa tavalla. Ylempää kerrosta voi käyttää paitsi liukumäen, myös muiden leikkien käyttöön.

Liukumäki mökissä on myös kiistaton etu. Elementti on valmistettu kestävästä muovista eli HDPE:stä. Tämä tekee liukumäistä kestävän erilaisia ​​sääolosuhteita vastaan, muun muassa voimakasta auringonvaloa ja pitkittyneitä sateita. Liukumäkien ansiosta ei tarvitse käydä leikkipaikalla kaukana kotoa, ja lapsesi voi kutsua ystäviä kylään. Kaksi kerrosta ja liukumäet mahdollistavat useiden ihmisten leikkimisen samaan aikaan mökissä.

 

 • Mukavuus on aina mielessäsi esimerkiksi puutarhassa työskennellessäsi,
 • Luot lapsillesi leikkipaikan, jota he voi käyttää mihin aikaan päivästä tahansa.
 • Lapsellasi on turvallinen leikkipaikka