Moderni puutarhan huonekalusetti 6

1 130,00  sis. alv 24%

Etsitkö mukavia, kauniita huonekaluja puutarhaasi? Moderni puutarhasarjamme ilahduttaa sinua varmasti. Sen yksinkertainen, minimalistinen muotoilu ja puun luonnollinen viehätys sopivat täydellisesti mihin tahansa moderniin asetelmaan. Istuimet ja pöytälevy on valmistettu luonnollisesta lepästä, joka kestää hyvin mekaanisia vaurioita. Vankka rakenne, joka on valmistettu galvanoidusta, jauhemaalatusta teräksestä, kestää erittäin vaihtelevia sääolosuhteita. Modernit puutarhasettimme minimalistisella muotoilulla ovat täydellinen tapa luoda mukava ja samalla hämmästyttävän kaunis paikka rentoutua raikkaassa ilmassa. Ne sopivat täydellisesti sekä puutarhaan, terassille että kahvilan puutarhaan.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sarja moderneja puutarhakalusteita – mukana:
pöytä
kaksi selkänojallista penkkiä + käsinojat

Puun luonnollinen viehätys minimalistisessa muodossa

Huonekalujen säleet valmistetaan luonnollisesta lepästä, jolle on ominaista poikkeuksellinen lujuus ja tiheys. Tämän ansiosta huonekalumme kestävät kaikkia mekaanisia vaurioita. Koska leppä kestää myös kosteutta, on sarja täydellinen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Lisäksi olemme varmistaneet ne suoja-aineilla, joiden ansiosta huonekalut säilyttävät kauniin ulkonäönsä monta vuotta.

Puiset säleet on asennettu teräsrunkoon, galvanoitu ja pulverimaalattu, mikä varmistaa malliston esteettisen, modernin ilmeen. Luonnonpuun ja teräksen yhdistelmä antaa huonekaluille epätavallisen, muodikkaan luonteen. Yksinkertaisten, minimalististen muotojen ansiosta modernit huonekalut sopivat täydellisesti mihin tahansa järjestelyyn. Tämän modernin setin avulla voit luoda esteettisen ja mukavan paikan levätä, tavata ja rentoutua puutarhassa tai terassilla. Kalusteitamme suunnitellessa ja valmistuksessa pidämme erittäin tärkeänä käytettyjen materiaalien korkeinta laatua ja työn tarkkuutta. Tästä syystä puutarhakalusteet eivät ole vain hämmästyttävän kauniita, vaan myös erittäin kestäviä ja helppoja puhdistaa.

Lisätiedot

 

Tyyli

 

Moderni

 

Sarjan koostumus

Pöytä + 2 selkänojallista penkkiä + käsinojat

 

Materiaali

Leppä + galvanoitu pulverimaalattu teräs

Takuu

24 kuukautta