Ale!

Kahden istuttava puutarhan riipputuoli rungolla ja katolla – oliivi

Alkuperäinen hinta oli: 1 989,00 €.Nykyinen hinta on: 1 790,00 €. sis. alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Runko ja istuinrakenne

Nojatuolin rakenne on valmistettu öljytystä Siperian lehtikuusesta. Se on erittäin vahva puulaji, joka kestää mekaanisia vaurioita, sääolosuhteita ja sieni- tai homehyökkäyksiä. Puu on painekyllästetty, mikä tekee siitä poikkeuksellisen kestävän. Lisäksi kyllästysprosessi tuo puusta esiin sen ainutlaatuisen, jalon värin. Tämän ansiosta nojatuoli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön.

Nojatuolin runko on valmistettu Siperian lehtikuusesta ja metallielementeistä. Tämä yhdistelmä antaa sille erittäin muodikkaan, modernin ilmeen. Teräselementit on kuumataivutettu ja niiden pinta on pulverimaalattu. Tämä maalaustekniikka tarjoaa niille poikkeuksellisen kestävyyden ja sääolosuhteiden aiheuttaman korroosionkestävyyden. Tämän ansiosta voit olla varma, että kaksinkertainen riipputuoli näyttää uudelta myös useiden vuosien käytön jälkeen, eikä maali irtoa.

 

Käytännöllinen visiiri

Olemme varustaneet kahden istuttavan riipputuolin käytännöllisellä katolla, joka suojaa verhoilua kastumiselta. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen suojan liialliselta auringolta kuumina päivinä. Katto täydentää täydellisesti keinua ja antaa sinun nauttia rentoutumisesta puutarhassa säällä kuin säällä.

 

Verhoilu

Sekä kaksinkertainen katollinen riipputuoli että muut valikoimassamme olevat puutarhakeinuvat on varustettu erittäin mukavilla ja kosketukseen miellyttävillä tyynyillä, jotka takaavat täydellisen istumamukavuuden.

  • vetoketjukiinnikkeet
  • ne voidaan helposti poistaa ja puhdistaa,
  • peitetty miellyttävällä kosketukselle vedenpitävällä veluurilla,
  • tyynyjä on saatavana seuraavissa väreissä: beige, tiili, oliivi

Lisätiedot

 

Mitat

147 × 223 × 177 cm

 

Maksimikuormitus

 

130 kg

 

Takuu

24 kuukautta

Väri

 

Oliivi

 

Kiinnitys

 

Erittäin helppo. Sarja sisältää tarkat asennusohjeet

Paino

95 kg