Ale!

Kahden istuttava puutarhan riipputuoli rungolla – beige

Alkuperäinen hinta oli: 1 789,00 €.Nykyinen hinta on: 1 590,00 €. sis. alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Runko ja istuinrakenne

Nojatuolin rakenne on valmistettu öljytystä Siperian lehtikuusesta. Se on erittäin vahva puulaji, joka kestää mekaanisia vaurioita, sääolosuhteita ja sieni- tai homehyökkäyksiä. Puu on painekyllästetty, mikä tekee siitä poikkeuksellisen kestävän. Lisäksi kyllästysprosessi tuo puusta esiin sen ainutlaatuisen, jalon värin. Tämän ansiosta nojatuoli sopii täydellisesti mihin tahansa puutarhaan.

Nojatuolin runko on valmistettu Siperian lehtikuusesta ja metallielementeistä. Tämä yhdistelmä antaa sille erittäin muodikkaan, modernin ilmeen. Teräselementit on kuumataivutettu ja niiden pinta on pulverimaalattu. Tämä maalaustekniikka tarjoaa niille poikkeuksellisen kestävyyden ja sääolosuhteiden aiheuttaman korroosionkestävyyden. Tämän ansiosta voit olla varma, että kaksinistuttava puutarhariipputuoli näyttää uudelta myös monien puutarhavuosien jälkeen, eikä maali irtoa.

 

Verhoilu

Täydellistä istumamukavuutta täydentää pehmeä, täydellisesti muotoiltu tyyny. Laadukas veluuri on vedenpitävä ja helppohoitoinen. Lisäksi se on erittäin miellyttävä koskettaa ja samalla hohtaa kauniisti auringossa. Tämä kangas on erittäin kestävä hankausta ja auringonvaloa vastaan. Tyylikäs veluuri-istuin harmonisoituu täydellisesti jalopuun ja metallin kanssa. Jos tyyny on likaantunut, voit helposti ja nopeasti poistaa sen puhdistusta varten.

Lisätiedot

 

Mitat

223 × 147 × 177 cm

Paino

80 kg

 

Maksimikuormitus

 

250 kg

 

Takuu

24 kuukautta

Väri

 

Beige

 

Kiinnitys

 

Erittäin helppo. Sarja sisältää tarkat asennusohjeet