Ale!

Kahden istuttava puutarhan riipputuoli – oliivi

Alkuperäinen hinta oli: 1 299,00 €.Nykyinen hinta on: 1 099,00 €. sis. alv 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Puutarhan kahdenistuttava Alpha-riipputuoli voidaan ripustaa lähes mihin tahansa – terassille, puutarhaan, puunlatvustoon tai katokseen. Lisäksi voit ripustaa tämän ainutlaatuisen keinun myös olohuoneen kattoon ja nauttia makeasta keinumisesta omassa kodissasi ympäri vuoden. Istuimen alkuperäinen muoto takaa erinomaisen mukavuuden ja rentoutumisen.

Poikkeuksellinen valmistuslaatu

Puutarhan kahden istuttava Alpha-riipputuoli erottuu kestävyydellään ja vankalla rakenteellaan. Sen ansiosta se on erinomainen investointi pitkäksi, pitkäksi ajaksi. Tämä ainutlaatuinen puutarhatuoli tarjoaa sinulle miellyttävän ja mukavan levon joka päivä. Sen ainutlaatuinen ja moderni muotoilu varmasti hurmaa jokaisen perheenjäsenen. Siperian lehtikuusesta valmistettu, vankka puurakenne takaa turvallisen levon jopa tuulisissa olosuhteissa. Alpha-riipputuolien kestävyys ja lujuus saadaan luonnollisesta materiaalista – Siperian lehtikuusesta. Se on kerrostettu kuumassa ja öljytty. Tämä tekee Alpha-tuoleista kestäviä epäsuotuisille sääolosuhteille, kuten sateelle, lumelle, tuulelle sekä alhaisille ja korkeille lämpötiloille.

Samettinen verhoilu

Puutarhan kahden istuttava Alpha-riipputuoli on varustettu pehmeällä, erinomaisesti muotoillulla tyynyllä. Siinä on kätevät vetoketjukiinnikkeet, joten se voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa. Tyyny on peitetty erittäin miellyttävällä tuntuvaan, vedenpitävällä sametilla. Tämä erityisen tyylikäs materiaali heijastaa hienovaraisesti auringonvaloa, korostaen tuolin ylellistä ulkonäköä. Tyynyt ovat saatavilla seuraavissa väreissä: beige, terrakotta, oliivi.

Lisätiedot

Istuin

korkealaatuinen, öljytty Siperian lehtikuusi

Verhoilu

laadukas, vedenkestävä sametti

Maksimikuormitus

250 kg

Takuu

24 kuukautta

Väri

Oliivi

Asennus

erittäin helppo. Pakkauksessa on tarkat asennusohjeet.

Paino

35 kg

Lisätiedot

Paino 35 kg (kilogramma)
Mitat 120 × 80 × 140 cm (senttimetri)