Kahden istuttava puutarhan puinen riipputuoli-vihrea

780,00  sis. alv 24%

Kahden istuttava puinen riippunojatuoli tarjoaa sinulle autuaan rentoutumisen raittiissa ilmassa lämpiminä kesäpäivinä. Sen vakaa, ergonominen muotoilu ja pehmeä, täydellisesti muotoiltu tyyny takaavat erinomaisen istumamukavuuden. Nojatuoli tekee vaikutuksen modernilla muotoilullaan ja ainutlaatuisella muodollaan. Tällä ainutlaatuisella puutarhakeinulla voit luoda kauniin, tyylikkään järjestelyn terassille tai puutarhaan. Lisäksi voit ripustaa puisen riipputuolin sisälle.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vakaa, kestävä rakenne

Laadukkaasta kuusipuusta valmistettu, kerroksittain liimattu vankka rakenne on erittäin kestävä ja samalla kevyt. Pidentääksemme puun käyttöikää se on kyllästetty. Kyllästys tuo esiin puun kauniin, luonnollisen värin ja samalla lisää sen kestävyyttä. Tämän ansiosta puinen riipputuolimme kestää sääolosuhteita, hometta ja sieniä.

 

Mukava tyyny takaa täydellisen istumamukavuuden

Nojatuoli on varustettu pehmeällä, täydellisesti profiloidulla tyynyllä. Se on erittäin miellyttävä koskettaa ja tarjoaa täydellisen istumamukavuuden. Sen valmistuksessa on käytetty korkealaatuista polyesteriä. Se on erittäin kestävä, hankausta ja auringonvaloa kestävä. Lisäksi se ei ime vettä, on helppo puhdistaa, ei veny tai kutistu. Tämän ansiosta voit olla varma, että tyyny palvelee sinua monta vuotta säilyttäen samalla esteettisen ulkonäön.

Lisätiedot

 

Mitat

120 x 175 cm

Istumasyvyys tyynyn kanssa

45 cm

Maksimikuormitus

200 kg

Materiaali

kerroksittain liimattu kuusipuu, kyllästetty, FSC-sertifioitu

tyyny laadukasta polyesteriä, joka kestää hankausta, UV-säteitä ja muita mekaanisia vaurioita

Takuu

24 kuukautta

Väri

Luonnollinen kuusi, tyynyn väri: Vihreä

Kiinnitys

Erittäin helppo. Sarja sisältää tarkat asennusohjeet.

Jousituksen korkeus maasta

175 cm