Kahden istuttava puutarhan puinen riippunojatuoli rungolla-vihreä

1 420,00  sis. alv 24%

Kahden istuttava puinen riippunojatuoli valmistetaan kiinnittämällä erityistä huomiota yksityiskohtiin. Puutarhatuolimme suunnittelusta tuotantoon on luotu käyttäjän tarpeet huomioiden ja luontoa kunnioittaen. Valitsemalla tuotteemme saat laatua vuosiksi ja täydellisen lepomukavuuden. Niiden ainutlaatuinen muotoilu tekee niistä kauniin koristeen mihin tahansa puutarhaan, terassille tai huvimajaan. Tästä ainutlaatuisesta puutarhakeinusta tulee varmasti koko perheesi suosikki.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vakaa, kestävä rakenne

Nojatuolin rakenne on valmistettu huolellisesti valitusta kuusipuusta. Se on kestävä ja kestää mekaanisia vaurioita ja sääolosuhteita. Lisäksi se tarjoaa tuolin kevyen ja samalla vakaan rakenteen. Tämän ansiosta lepo siinä ei ole vain erittäin mukavaa, vaan myös turvallista. Puutarhatuoliemme valmistuksessa käytetään FSC-sertifioitua puuta. Tämä tarkoittaa, että se tulee metsistä, joita hoidetaan huolellisesti luonnon ekosysteemin säilyttämiseksi. Kun ostat huonekalujamme, voit olla varma, että valitset laadukkaat, ympäristöystävälliset tuotteet. Lisäsuojaksi kiinnitimme nojatuolin puiset elementit erikoiskyllästysaineella. Se pidentää sen käyttöikää ja vahvistaa puun rakennetta. Tämän ansiosta kahden istuttava puinen riippunojatuoli kestää erittäin hyvin muuttuvia sääolosuhteita, sieniä ja hometta sekä hyönteisten hyökkäyksiä.

 

Mukava tyyny takaa täydellisen istumamukavuuden

Nojatuoli on varustettu pehmeällä, täydellisesti profiloidulla tyynyllä. Se on erittäin miellyttävä koskettaa ja tarjoaa täydellisen istumamukavuuden. Käytämme sen valmistuksessa korkealaatuista polyesteriä. Se kestää erittäin kestävää, kestää kulutusta ja auringonvaloa. Lisäksi se ei ime vettä, on helppo puhdistaa, ei veny tai kutistu. Tämän ansiosta voit olla varma, että tyyny palvelee sinua monta vuotta säilyttäen samalla esteettisen ulkonäön.

Lisätiedot

 

Mitat

120 x 175 cm

Istumasyvyys tyynyn kanssa

45 cm

Jalustan mitat

kokonaiskorkeus: 183 cm, pohjan leveys: 240 cm, pohjan syvyys: 137 cm, ripustuskorkeus: 175 cm

Maksimikuormitus

200 kg

Materiaali

kerroksittain liimattu kuusipuu, kyllästetty, FSC-sertifioitu

tyyny laadukasta polyesteriä, joka kestää hankausta, UV-säteitä ja muita mekaanisia vaurioita

Takuu

24 kuukautta

Väri

Luonnollinen kuusi, tyynyn väri: Vihreä

Kiinnitys

Erittäin helppo. Sarja sisältää tarkat asennusohjeet.