QGesto kesäkeittiö - Nauti grillauksesta!

QGesto-kesäkeittiö yhdistää luonnon ja viihteen ainutlaatuiseksi elämykseksi. Luo uusi kokoontumispaikka perheelle ja ystäville, säästä tai vuodenajasta riippumatta. QGesto edustaa ulkoilun ja hauskanpidon uraauurtavaa tyyliä. Se on enemmän kuin perinteinen grilli terassilla, se on ennennäkemätön mukavuus omalla pihalla. Moderni teknologia, ylelliset materiaalit ja ainutlaatuinen tyyli tekevät QGestosta unelmiesi kesäkeittiön.

qgesto kesäkeittiö

QGesto-kesäkeittiö on kaikki tarvitsemasi käden ulottuvilla: viileät juomat, herkullinen kotiruoka, kätevä pesuallas ja kaikki tarvittavat lisävarusteet. Lisäksi voit nauttia suurelta näytöltä urheilusta, pelikonsoleista ja lempimusiikistasi.
Siivous käy käden käänteessä, ja voit sulkea keittiön kaukosäätimellä – ei tarvitse siirtää autotalliin tai peitellä. Se odottaa valmiina seuraavaa juhlaa. Älä tuhlaa aikaa turhaan, vaan vietä se rakkaittesi kanssa.

Miksi valita QGesto?

Aika perheen ja ystävien kanssa on korvaamatonta. QGesto-puutarhakeittiön avulla voit keskittyä nauttimaan hyvästä ruoasta, ystävistä, perheestä ja huolettomasta hauskanpidosta.

QGesto-kesäkeittiö erottuu joukosta:

  • Sopii puutarhoihin, maaseutumatkailukohteisiin, hotelleihin ja ravintoloihin.

  • Yhdistää ylellisen, modernin muotoilun ja runsaat mukavuudet.

  • Valmistettu sertifioiduista materiaaleista.

  • Kestää kaikenlaisia sääolosuhteita.

  • Helppokäyttöinen ja nopeasti puhdistettava.

  • Monipuoliset muotoilu- ja varusteluvaihtoehdot.

  • Grillikauden ja rentoutumisen iloja ympäri vuoden.

  • QGesto-kesäkeittiö tarjoaa kaiken tarvittavan puutarhajuhliin, syntymäpäiviin, erityistilaisuuksiin ja nautinnollisiin arkipäiväisiin hetkiin.

QGesto yhdistää keittiön, grillin, kotiteatterin, kokoontumispaikan ja ulkoilmaelämykset. Se on mukava tila kaikille, joka ulottuu vain oman takapihasi rajoille asti.

Tutustu QGestoon ja löydä uusi ilo ulkona kokkaamisesta yhdessä perheen ja ystävien kanssa!

QGesto kesäkeittiö hopea iltakuva